Boka hemkonsultation

När du behöver hjälp i ditt hundägarskap, eller bara vill utvecklas djupare inom hundens kommunikation så är du välkommen att boka en hemkonsultation.

Konsultationen sker i ditt eget hem där både du  och din hund/ar känner sig mest trygga. Det är i hemmet som vi ser hundens naturliga beteende och utifrån det får du sedan verktygen för att utvecklas i rätt riktning med din hund/ar.

Är det flera än du i familjen så är det alltid bästa att hela familjen är med så alla får samma information. Detta gör det mycket lättare sedan i  er vardag att ge er hund/ar samma information från er alla. Du kan också bjuda in regelbundna hundvakter att närvara vid konsultationen.

En konsultation tar ca 2-4 timmar, och under den tiden får du en fullständig utbildning i hur Amichien Bonding tekniken fungerar.

För att du sedan skall lyckas på bästa sätt i din egen vardag så har du fri support så länge du vill /behöver via mail/telefon. Det är mycket vanligt att frågor uppstår efter en tid när vi ändrat vårt beteende gentemot vår hund/ar och då är det tryggt att kunna ringa ett samtal och fylla på med tankar som tar dig framåt ännu mer.

En konsultation kostar 2500 kr inom Stockholms län

En konsultation kostar 3200 kr om du bor längre bort än 10 mil Stockholms län

Bor du utanför Täby/Vallentuna så tillkommer en resekostnad på 23 kr milen t/r Täby

Du är varmt välkommen att kontakta mig för en hemkonsultation

E-post: hundinspiration@gmail.com

Mobile: 0709-786100

 

Moms ingår i ovan priser.