Frakt 69kr - Fraktfritt vid köp över 500kr - Betala med Klarna - Hämta i butik

ALMGÅRDENS

Hej, fredagen till ära kom det en efterlängtad leverans och vad passar bättre än att jag inviger bloggen med ett inlägg om dessa produkter :)

Jag älskar att ständigt söka efter bra och unika produkter inom djur- och människovärlden. Du vet sånt där som du inte hittar överallt men som är gjort med kärlek. 

Jag satt och skrollande en dag på instagram och såg ett företag som tillverkar sina egna tvålar och städprodukter i Dalarna. Jag blev nyfiken och mailade dom och frågade om dom hade någon tvål som lämpar sig för djur också. Som svar fick jag att dom har en tvål som används av en del djurägare och något hunddagis där ute i landet. OM jag blev glad, ja!! Den ska vi prova såklart!

Jag är också väldigt för att man återanvänder produkter och försöker använda så lite plast man kan. Jag är absolut inte den som gör de 100% men jag försöker göra aktiva val i vardagen så vad är inte då härligare än en diskmedelstvål?! Utan plastflaskan. Som är ekologiskt och handgjort i Sverige :D Underbart!  

Dessa grejer har idag landat i butiken och nu väntar vi med spänning på att få utvärdera dom tillsammans med er kunder.

Ett tips också till dig som vill ge bort något fint i julklapp från dom, säg till oss så beställer vi hem det. Du kan kolla runt lite på deras hemsida. Dom har ansiktstvålar, handtvålar, doftljus, kaffefilter och ja allt sånt där härligt. 

almgårdens.se

Så vilka produkter valde vi att ha i butiken då? 

En tvål som lämpar sig både till dig och till ditt djur. Den är antiinflammatorisk, lugnande och har en reparerande verkan. 

Har du problem med eksem, acne eller andra hudåkommor kan du testa denna tvål. Den är extra löddrande så den passar bra till djuret också.

Ingredienser: Ekologisk kallpressad kokosolja, ekologisk grön lera, ekologisk kamomillolja, vatten

En disktrasa som görs förhand av ekologiskt tyg, tvätta de bara i 60 grader så kan du återanvända den flera gånger. 

Material: 100% Bomull, OEKO-TEX class 1

En diskmedelstvål tillverkad förhand, doften kommer från rivet citronskal. hur härligt?

Tvålen lämnar ingen fet hinna så den lämpar sig bra som diskmedel men även som fläckborttagare på kläder. Tvålen är enzymfri, ftalatfri, snäll mot miljön också. 

Innehåll: Ekologisk certifierad kallpressad kokos. Doften kommer från citronskal. 

Placera tvålen på ett litet fat och gnugga den blöta diskborsten mot tvålen vid användning. 

 

Så nu återstår det bara att se om produkterna lever upp till förväntningarna, hur som så är det ett jättefint företag som gör skillnad i detta land. Vi behöver fler som skapar riktiga hantverk på detta sätt! 

Finns i vår fysiska butik i Täby :) 

Ha det fint så länge! Louise

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända