Frakt 69kr - Fraktfritt vid köp över 500kr - Betala med Klarna - Hämta i butik

Välkommen

Hej alla! Louise heter jag och kommer blogga här på Hundinspiration.se.

Vem är jag då? Ni kanske har mött mig i butiken redan men jag arbetar i vår hälsobutik sedan 10 år tillbaka. Det är jag som sköter en stor del av Hundinspirations digitala kanaler och ligger bakom en hel del beslut kring vilka produkter vi ska ha i vår butik.

Jag har ett brinnande intresse för kost, miljö och hälsa inom djur- och människovärlden. Denna blogg är tänkt att ni ska få haka på när jag pratar om, utvärderar och testar produkter vi har i butiken.

Ni kommer få tips och tankar kring kost och tillskott samt att jag kommer ta upp "vanliga frågor" som vi får i butiken, det är ofta jag tycker att Instagram inte räcker till för att svara på en del frågor.

Jag kommer även tipsa om alla guldkorn jag stöter på i min vardag, allt ifrån härliga ställen att promenera, gårdar att köpa närproducerade produkter ifrån, fina smultronställen där du kan avnjuta en kaffe eller äta en goglass med en tanke bakom. Jag älskar att lyfta andra små företag som gör en äkta grej i vår massproducerade värld. 

Jag lägger väldigt mycket tid på research och läser alltid vad en produkt kommer ifrån och hur den tillverkas även till oss människor. Är den bra? Då vill jag bara skrika ut den så att alla får ta del av den.

Jag är mammaledig och kommer att blogga när tillfälle ges och när jag besöker något härligt ställe som jag vill tipsa om :)

 

Hoppas att du vill vara med och inspireras tillsammans med mig!

Här är jag när jag väntade min Son, Noah!

Här är jag när jag väntar min underbara son, Noah!

 

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända