Frakt 69kr - Fraktfritt vid köp över 500kr - Betala med Klarna - Hämta i butik

VÅR EGEN PRODUKT - STENGODSSKÅL

Hej!

 

Jag har alltid haft en dröm om att kunna erbjuda en matskål där jag 100% kan gå i god för hur den tillverkats. Jag tycker att det tummas alldeles för mycket på just produktionen i djurvärlden. Jag har länge haft en färdig design i mitt huvud men inte träffat rätt människa som vill hjälpa mig att tillverka den. 

 

Så en dag var jag och min familj ute på en gård i Örebro för att köpa lite närproducerade produkter, bla. ägg och honung.(förövrigt en jättemysig gård, Berga gård).

 

På det stället så har dom även ett fik med egentillverkade gosaker samt några hyllor där dom lokala byborna har lite utställningar. 

Jag såg en så underbar vacker och välgjord tallrik där i hyllan med ett telenr till en kvinna som skrev "Jag tillverkar keramik för hand i min verkstad, välkommen att kontakta mig" 

 

Jag tänkte.. henne måste jag höra av mig till.

Jag kände i hela magen att jag redan gillade henne, vet inte varför men det var någon speciell känsla i hennes hantverk. 

Mycket riktigt..

Jag smsade henne.  

Sen kom tankarna....

Varför skulle hon vilja hjälpa just mig med att skapa denna skål? 

Nästa tanke - Kanske hon också gillar att lyfta små företag och göra en äkta grej? Jag vågade iallafall fråga. Det kan bara bli ett nej och då får jag leta vidare. 

Men det kändes i hjärtat att hennes hantverk tilltalade mig. 

Jag såg skålen framför mig. Med en varm genuin jordnära känsla. 

 

Jag fick svar samma dag att hon tyckte det var en jätterolig grej och gärna ville hjälpa mig med det. Alltså jag tror inte ni kan förstå hur glad jag blev. Min dröm om att få skapa en skål ifrån grunden utan några dolda agendor skulle få bli verklighet.

 

 

Vi kommer ut till Annelis och Leif hus, bland grönska, tomater och gurkor står vi och pratar om att låta ett hantverk växa fram.

 

 

Det ska vara hållbart i alla led. Alla ska känna att dom mår bra av samarbetet. 

Vi pratade om ord som klassiskt, vackert, enkelt, i det enkla bor det vackra. Vi pratade om hav, strand. Att fånga en känsla i skålen. 

Jag ser framför mig ett lugn när du tittar på skålen. 

 

 

 

När vi skulle åka därifrån så fick vi en gurka med oss hem, som hon tar loss från en växt i trädgården. DET får mig att fyllas av ännu mer liv och känsla. Det är just detta jag vill.

Det ska vara äkta. Hennes man Leif bjuder min sambo på en tomat och min lilla son som inte fått tänder får vänta tills han blivit något större. Men livet pågår och det är så fint.

 

 

En människa som ska hjälpa mig att skapa en produkt där ingen har farit illa eller jobbar på fel villkor. Det är viktigt för mig. Det pratar vi flera vändor om. Fokuset är inte att tjäna pengar utan att få uppleva en känsla av att få göra något på riktigt i en värld som är ganska rörig, massproducerade grejer och dåliga arbetsvillkor.

 

 

Där står jag och pratar om att ta fram en produkt i företagets grundvärderingar, jag älskar Hundinspiration och allt vad vi står för och stort tack till Mervi (ägaren av Hundinspo) som tror på mina idéer och är med från början till slut med pepp och tro så detta blev möjligt.

 

 

Detta är Annelis och Leif verkstad på hennes tomt. 

 

 

Såååå, äntligen får jag visa er skålen!

 

Det är magi och produkten andas verkligen kärlek och omsorg. 

H.I-skålen är skapad med så mycket värme att jag hoppas att ni alla kan känna det i varje lite struktur och form i skålen. 

 

 

 

 

 

Detta är den första bild jag fick skickat till mig när "provskålarna" var klara. 

Jag kände bara YEEEES, så jäkla snygg och fin och allt på samma gång!! Känslostorm! 

 

 

 

 

Den har en känsla av back to basic, BASEN. Med det vackra mjuka linjerna. Det bruna tillsammans med den vita lasyren skapar ett sånt otroligt lugn och den kommer att passa in alla olika hem och miljöer. Den har inget tryck eller märke förutom under skålarna där våra intialer tillsammans med Annelis är inristade. Så rent!

Den kommer även leveras med lite jutetyg runt och en fin etikett med all info kring skålen så en underbar julklapp till den miljömedvetna.

 

Jag hoppas att ni alla kommer tycka om skålen och framförallt ta till er allt jobb runt omkring skålen. Hur den stöttar små företag och att den inte rest så långt. En produkt tillverkad förhand i Sverige av Annelis Keramik. 

 

Stort Tack till Anneli och hennes man Leif som gjorde detta möjligt, skålen kommer att finnas till försäljning from. tisdag 20 okt.

Förbokning sker på butiken@hundinspiration.se 

 

Priset kommer vara:

Liten skål 399:-

Stor skål 499:-

 

Önskar er en fin dag!

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända