Boka en hemkonsultation med Mervi Kärki

När du behöver hjälp i ditt hundägarskap, eller bara vill utvecklas djupare inom hundens kommunikation så är du välkommen att boka en hemkonsultation.

Konsultationen sker i ditt eget hem där både du  och din hund/ar känner sig mest trygga. Det är i hemmet som vi ser hundens naturliga beteende och utifrån det får du sedan verktygen för att utvecklas i rätt riktning med din hund/ar.

Är det flera än du i familjen så är det alltid bästa att hela familjen är med så alla får samma information. Detta gör det mycket lättare sedan i  er vardag att ge er hund/ar samma information från er alla. Du kan också bjuda in regelbundna hundvakter att närvara vid konsultationen.

Utbildning i Amichien Bonding tekniken
En konsultation tar ca 2-4 timmar, och under den tiden får du en fullständig utbildning i hur Amichien Bonding tekniken fungerar.

För att du sedan skall lyckas på bästa sätt i din egen vardag så har du fri support så länge du vill /behöver via mail/telefon. Det är mycket vanligt att frågor uppstår efter en tid när vi ändrat vårt beteende gentemot vår hund/ar och då är det tryggt att kunna ringa ett samtal och fylla på med tankar som tar dig framåt ännu mer.

  • En konsultation kostar 2600 kr inom Stockholms län
  • En konsultation kostar 3400 kr om du bor längre bort än 10 mil Stockholms län
  • Bor du utanför Täby/Vallentuna så tillkommer en resekostnad på 23 kr milen t/r Täby

Moms ingår i ovan priser.

Du är varmt välkommen att kontakta mig för en hemkonsultation.