Sveriges första rekommenderade Dog Listener

Organisatör för JF Foundation course och Advanced course här i Sverige. Idag är jag Associate Amichien Dog Listener, utbildat av Jan Fennell the Dog Listener, England och hennes son Tony Knight The international Dog Listener som bor i Australien och Frankrike.

När jag utbildade mig 2006 hos Jan Fennell the Dog Listener så fick jag resa hem till henne, på den engelska landsbygden. Hundvänner från hela världen reste till Lincolnshire för att få denna värdefulla kunskap. Jag mötte vänner från alla världens hörn under dessa kursdagar.

Föreläsningar och Foundation Course
2008 organiserade jag den första Jan Fennell Foundation course här i Sverige. Jan Fennell kom över till oss och vi hade en fullbokad kurs. Vi avslutade helgen med en föreläsning med över 150 lyssnande.

Sedan dess har jag organiserat kurser så gott som varje år, både Foundation och Advanced course där hundvänner blivit certifierade Dog Listeners. Flera av dessa är aktiva och finns till din hjälp på olika orter i Sverige. Andra har utbildat sig för sin egen skull eller för att de har ett hundrelaterat yrke. Kunskapen är värdefull hur du än använder den.

Vi har också haft 2 st stora föreläsningar med Jan Fennells son Tony Knight the international Dog Listener.

2012 genom gick jag en utbildning som Jan Fennells dotter Ellie guidade mig i. (hennes yrken innan hon klev in i sin mammas team var att just utbilda lärare) Så jag var i goda händer när det gäller att bli en bra utbildare i denna unika metod. Med flera hundra konsultationer bakom mig så hade jag också byggt upp en mycket god kunskap i hur jag kan förmedla på ett bra sätt kunskapen till dig som vill lära dig mera om hundens språk.

Vi är några få i världen som fått förtroendet att få ha dessa utbildningar, när jag blev klar så var vi 4 st i hela världen.

Jag är också mentor till andra Dog Listeners både i Sverige och utlandet.

Jan Fennell har en unik kvalitetskontroll för att hon skall rekommendera Dog Listeners, detta betyder för dig att om en Dog Listener finns på hennes hemsida så kan du vara trygg med att den kan sitt jobb bra och därmed också ger dig den bästa tänkbara kunskapen.

Jan Fennells logga, visar på att du är i kontakt med en Dog Listener som ingår i Jan Fennells organisation, och därmed utvecklas ständigt i kunskapen.

angeldog