Utvecklas i ditt hundägarskap eller skaffa dig ett nytt yrke som Dog Listener!

Jan Fennells the Doglisteners unika metod Amichien Bonding har vi nu i Sverige på Svenska. Kursen hålls ett par gånger per år, kontakta mig om du är intresserad av att gå kursen. 0709-786100 eller hundinspiration@gmail.com.

Kursinformation – Foundation Course Amichien Bonding
Syftet med denna grundkurs är att skapa en djupare förståelse för och om hunden. Genom att bland annat titta på principerna för att forma positiva beteende och att få hunden, att vilja arbeta för oss av egen fri vilja istället för under tvång. Vi går igenom psykologi, beteendemönster, instinkter och värderingar hos den tama hunden, men också hos dess urfader – vargen.

Vi visar hur man med denna förståelse på ett vänligt sätt kan förändra oönskade beteenden. Det kommer att vara en heltäckande analys där metod, “Amichien ® Bonding”, står i centrum. Genom exempel på vanliga hundproblem gör vi djupgående granskningar och diskuterar hur man kan göra förändringar av oönskade beteenden.

Ett annat sätt att umgås med hundar
Kursen är mycket intressant och positiv givande, inte bara för dem som upplever ”problem” med sina hundar, utan även för alla andra som på ett eller annat sätt umgås med hundar – privat eller i sitt arbete. Efter avslutad kurs får samtliga deltagare ett certifikat, men framför allt kunskapen om att uppskatta “människans bästa vän” i ett helt annat ljus.

För dig som vill få ytterligare fördjupad kunskap finns en steg 2 kurs, ”Advanced Course”, där du har möjlighet att bli Certifierad Dog Listener och kan då använda metoden i din yrkesroll inom en mängd olika områden. Alltifrån hunddagis, pensionat, kennlar, veterinärstationer/sjukhus, butik, social omsorg till eget företagande och konsultationer.

Välkommen att kontakta mig vid frågor / anmälan.