Press

Tony Knight på besök i Sverige, vi hade Advanced course och en mycket välbesökt föreläsning, Tack till Vallentuna nya som skrev en fin artikel.

Mervi anna

 

Media hundsport

Trevlig artikel i Hundsport om att vi nu har Amichien Bonding kurser på Svenska här i Sverige.

härliga hund

Boken det goda hundägarskapet, kort och trevlig recension i Härliga hund

 

Hundsport

Boken det goda hundägarskapet , lång och fin recension i Hundsport

 

Brukshunden bokrec

Boken det goda hundägarskapet ,jättefin recension i Brukshunden

 

mitti bild

 

Jättefin artikel i samband med vår bokrelease i lokaltidningen mitti

 

Tony Sweden

 

2012 deltog jag i DU ÄR VAD DU ÄTER serien på tv. På bild är jag tillsammans med Anna Skipper på finaldagen. Jag deltog i programmet för att förändringar i livet, gå ner i vikt, gå upp i vikt osv, har många likheter med Amichien Bonding tekniken. Dvs det du gör idag – påverkar i morgon.

Att hitta sin egen hälsa och trivselvikt har också med mycket känslor att göra. Det handlar inte om att vara smal, det handlar inte om att gå ner i vikt eller gå upp i vikt, det handlar om att må bra.

Kortsiktigt kan vi tänka som så att inte spelar det någon roll om jag äter lite fel idag . Men om du gör det varje dag så blir det konsekvenser.

Så är det också när du utvecklas med din hund utifrån hundens kommunikation. Om du gör rätt idag så kanske du inte ser de stora framgångarna just för stunden men fortsätter du att göra rätt så kommer det sakta smygande i din vardag och efter en tid så tänker du inte ens på hur jobbigt det var en tid tillbaka. Men gör du fel så gå du i fel riktning och det märks som sagt inte direkt om du ger din hund fel information, men när det gått en tid så kommer du att upptäcka att inte alls utvecklas som du vill och då är det dags att backa till grunden igen.

Med rätt fokus tappade jag 8 kilo på 8 veckor och mådde riktigt bra. Jag åt rätt mat och behövde aldrig gå hungrig. Med rätt fokus kommer vi långt.

Aftonbladet 2009

Mervi egen företagare

http://www.aftonbladet.se/nyheter/nulyftervisverige/article11667169.ab