Läs härliga recensioner jag har fått

Hej.
Ett stort Tack för en fantastiskt bra och Rolig bok.
Det var ett rent nöje att ge min hund mat i morse och se den omedelbara reaktionen från honom.

Hej Mervi!

Jag blev verkligen gripen och tagen när jag läste boken! Att bara säga Tack Mervi för att du skrev boken känns lite klent. Vilket fruktansvärt otroligt enastående arbete som ligger bakom boken framkommer ju mer man läser. 

Så träffsäkert, detaljrikt och begripligt du beskriver relationen mellan dig och Kenzo och hand i hand går kunskapen om AMB som du skaffat under dina resor till Jan Fennell, alla dina konsultationer/erfarenheter, det går som en röd tråd genom boken.

Med den här kunskapen som bakgrund känns det oerhört tryggt att läsa den. Men Mervi, det här är väl bara början eller hur….?!

Hej
Jag ser fram emot konsultationen med dig, speciellt nu när jag har sträck läst din underbara bok.

Jag känner igen mig i så mycket av det som du skriver/beskriver i boken. 

Har satt igång med vissa tips nu direkt t ex med matskålen och ätandet.

Hej , jag har läst din bok och och fick många bra tankar. Vill bara berätta att det blir bara bättre här för var dag. 
Om Bessie kunde prata skulle hon säkert säga :  “Äntligen får man koppla av här”
Hon  är mycket mer avslappnad och jag har släppt mitt dåliga samvete över att jag trott att hon  nog har tråkigt.
Det är en befrielse. ….

Gratulerar till en fantastisk bok! Jag började läsa din bok igår. Vilket bra upplägg, så underhållande,pedagogiskt och smart!

Boken är lättläst. Jag har bara hunnit till desperationsdelen. Åh, vad jag känner igen känslan att inte veta vad man ska göra och att det här går bara inte, att skämmas, att bli förbannad,
förtvivlad……

Så bra att lägga in en rad om vad det egentligen handlar om med den kunskap du har idag mitt i din skildring av det svåra. Det gör att läsaren har en förförståelse när man kommer till inspirationsdelen och därmed lättare tar till sig budskapet.

Jag återkommer när jag läst mer. Boken är lättläst och lättförståelig med detta upplägget. Du är en mästare på att berätta och få fram ett allvarligt budskap. Det är lätt och roligt att lyssna på dig. Jag tar till mig det jag läser.