Frakt 79kr - Fraktfritt vid köp över 600kr - Betala med Klarna

HUNDINSPO

 • Våra mysigaste julklappstips!

  Julen är snart här, hos oss hittar du julklappar med en fin grundtanke bakom.
 • Vår egen stengodsskål i en underbar lavalera och matt glasyr

  Hej vänner! Vi är stolta över att introducera våra senaste tillskott - våra handgjorda hundskålar, skapade med kärlek och omsorg av våra vänner Ann...
 • Så håller du din hunds tassar i bra skick under vintern

  I det här inlägget pratar jag om hur vintern påverkar din hunds tassar och ger dig användbara tips för att förebygga och vårda deras hud under kalla månader. Jag berättar också om tre favoritprodukter – Derma Protection Dog, Standardt Tassalätt Stift och Standardt Kalksalva – som hjälper dig att hålla din hunds tassar i bra och mjukt skick i vinter.

 • Upptäck Hundinspos Hållbara Visselpipa – Perfekt för Träning Nära och Långt Borta

  Hundinspo presenterar vår miljövänliga och innovativa visselpipa. Tillverkad av återvunnet material, den är perfekt designad och testad av retrievers. Låt din träning bli enklare och vänligare mot miljön med vår visselpipa.
 • Njord Pets: Hållbara Hundtugg med Naturanpassad Nötrulle

  Njord Pets Nötrulle är det senaste tillskottet i vårt sortiment av hållbara hundprodukter. Tillverkat av svensk kohud från lokala gårdar, Njord Pets imponerar med sin naturliga tillverkningsprocess och omsorg om miljön. Hållbar, smakrik och helt utan kemikalier.
 • Benjamin Doris Badrock - Svensktillverkad badrock med miljövänligt material

  Hej vänner!  Vi har så länge letat efter en badrock att sälja i butiken, en badrock som är både snygg, hållbar och som helst tillverkas i närområde...