Fraktfritt vid köp över 600kr - Betala med Klarna

Frakt & Returer

Hur skickar ni varorna?
Vi skickar dina varor med PostNord eller DHL inom 2 arbetsdagar. Därefter tar det cirka 1-3 dagar för PostNord eller DHL att leverera. Frakten kostar 69kr och vid köp över 600kr är det fri frakt. Ordrar lagda på sen fredag eller helg skickas tidigast på måndagen efter.

Vid köp över 600kr erbjuder vi hemleverans för 69kr. I dom allra flesta fallen är det DHL kvällstid. Bor du på ett post nr som DHL inte kör på så bokas Post Nord istället. 

Du kontaktas av fraktbolaget så att du kan välja datum och tid själv.

Alla leveranser är 100% klimatkompenserade.

Hämtar du inte ut ditt paket hos ditt ombud inom 13 dagar så kommer paketet att återvända till oss, vi tar då ut en avgift på 200:- från dig.

Returer / byten

Retur

Din ångerrätt gäller i 14 dagar från att du hämtat ut ditt paket och gäller samtliga varor. Returer sker på egen bekostnad förutom om varan skulle vara defekt - då bjuder vi såklart på returkostnaden!

Det är viktigt att varorna du skickar tillbaka eller vill byta är obrutna och oanvända.

Du ansvarar själv för att produkten når oss så skicka spårbart så du och vi kan följa leveransen. Dvs, har du inget spårnr och leveransen försvinner så får du inga pengar tillbaka.

Du kan också returnera eller byta din vara i vår butik kostnadsfritt. Pengarna återbetalas då genom webshopen.

Du bokar själv returfrakt. Vi skickar ingen retursedel.

Byte

Din bytesrätt gäller i 14 dagar från att du hämtat ut ditt paket.

Vill du byta en produkt gäller samma som retur. Du skickar tillbaka produkten till oss och vi återbetalar dig dina pengar så snart vi mottagit produkten och kontrollerat att den är oanvänd. 

Sedan lägger du en ny order på den produkt du önskar.

Denna adress ska returer och byten ske till:

HUNDINSPIRATION SVERIGE AB

KORSVÄGEN 20

18338 ROSLAGS NÄSBY

BUTIKEN@HUNDINSPIRATION.SE

0739805042

Vi tar inte emot söndertuggade produkter.

Vi har ingen smakgaranti på godisförpackningarna eller foder.

När vi tagit emot din retur så kollar vi så den uppfyller våra krav, dvs varan ska vara oanvänd och hel och därefter återbetalar vi dina pengar.

Vi har rätt att neka en retur om du använt produkten så att den fått slitage eller gått sönder. 

Vi garanterar aldrig att leksaker håller för hundens bett eller kattens klor. Det är viktigt att du själv ansvarar för att din hund eller katt är under uppsikt när den tuggar ben eller leker med leksaker. Ingen leksak håller för evigt så låt inte ditt djur ligga och gnaga på en leksak. Varje individ är unik och har olika styrkor.

LÄMNA ALDRIG din hund ensam hemma med leksaker eller tuggben.

KLÄDER,BÄDDAR OCH NAMNBRICKOR

Skickas direkt till dig från vår leverantör. Har du beställt annat hos oss så kommer de i ett separat paket. Om något är slut så kontaktar vi dig.

Avhämtning i butik

Torrvaror/tillbehör:

Du lägger din order i webbshoppen och betalar i utcheckningen. Inom en arbetsdag får du ett bekräftelsemail från oss och då är du välkommen att hämta dina varor i butiken under våra öppettider.

Du behöver hämta dina varor inom 2 veckor.

Om du inte hämtar ut dina varor så kommer ordern att makuleras och dina pengar återbetalas.

Frysvaror:

Frysvaror måste hämtas inom 7 arbetsdagar, har du inte hämtat dom då så kommer köpet makuleras och pengarna återbetalas.

Viktig information:

- Observera att ordrar lagda på lördagar efter 15.00 och söndagar bekräftas först på måndagen när butiken öppnar.

- Vi packar ofta paket löpande under dagarna. om du då ångrar något i ditt paket så kan ditt paket redan hunnit gå iväg. Då får du hämta ut det hos ditt ombud och skicka de i retur till oss, du står för returfrakten. 

- Det händer att lagret inte hinner med och att en produkt hinner sälja slut även fast det står att den finns i lager, vi kontaktar dig snarast om så är fallet. (Ytterst ovanligt men det händer.) 

- Vi är en liten webshop och har därför en begränsad möjlighet gällande fraktbolag. Om du önskar ett specifikt ombud eller fraktbolag så är det möjligt för oss att hjälpa till men inget vi kan garantera. Kontakta oss så fort som möjligt efter du lagt order så vi hinner hjälpa dig innan vi bokat din frakt. Vi samarbetar endast med Post Nord och DHL.

 /  Teamet på Hundinspo