Frakt 69kr - Fraktfritt vid köp över 500kr - 2-5 arbetsdagar - Betala med Klarna

Frakt & Returer

Hur skickar ni varorna?
Vi skickar dina varor med PostNord eller DHL inom 2 arbetsdagar. Därefter tar det cirka 1-3 dagar för PostNord eller DHL att leverera. Frakten kostar 69kr och vid köp över 500kr är det fri frakt. Ordrar lagda på sen fredag eller helg skickas tidigast på måndagen efter.

Hemleverans 

Klimatkompenserad hemleverans kostar 139:- och om du handlar för 1500:- eller mer bjuder vi på hemleveranskostnaden.

Vi reserverar oss för udda postnr och kontaktar dig om ditt postnr inte funkar för hemleverans. Då återbetalas fraktkostnaden och leveransen görs om till postombud.

Leveransen kommer att ske med DHL eller Postnord. 

Alla leveranser är 100% klimatkompenserade.

Hämtar du inte ut ditt paket hos ditt ombud inom 14 dagar så kommer paketet att återvända till oss, vi tar då ut en avgift på 150:- från dig.

Returer / byten

Din ångerrätt gäller i 14 dagar från att du mottagit din leverans och gäller samtliga varor. Returer sker på egen bekostnad förutom om varan skulle vara defekt - då bjuder vi såklart på returkostnaden!

Det är viktigt att varorna du skickar tillbaka eller vill byta är obrutna och oanvända.

Du kan också returnera eller byta din vara i vår butik kostnadsfritt.

Maila till butiken@hundinspiration.se. Märk mailet med RETUR och invänta instruktioner. 

Vill du istället byta storlek på en vara mailar du till butiken@hundinspiration.se. Märk mailet med BYTE och invänta instruktioner. 

Vi tar inte emot söndertuggade produkter.

Vi har ingen smakgaranti på godisförpackningarna.  

Avhämtning i butik

Torrvaror/tillbehör:

Du lägger din order i webbshoppen och betalar i utcheckningen. Inom en arbetsdag får du ett bekräftelsemail från oss och då är du välkommen att hämta dina varor i butiken under våra öppettider.

Du behöver hämta dina varor inom 2 veckor.

Om du inte hämtar ut dina varor så kommer ordern att makuleras och dina pengar återbetalas.

Frysvaror:

Frysvaror måste hämtas inom 7 arbetsdagar, har du inte hämtat dom då så kommer köpet makuleras och pengarna återbetalas.

Viktig information:

Observera att ordrar lagda på lördagar efter 15.00 och söndagar bekräftas först på måndagen när butiken öppnar.

Det händer att lagret inte hinner med och att en produkt hinner sälja slut även fast det står att den finns i lager, vi kontaktar dig snarast om så är fallet. (Ytterst ovanligt men det händer.)

Ibland blir det fel - men det som är bra är att vi finns alltid här för att rätta till eventuella fel, tveka inte att kontakta oss, vi är okomplicerade. Vi vill ha en långsiktig relation med dig så vi försöker lösa det så att alla blir nöjda.  

 /  Teamet på Hundinspo