Frakt 69kr - Fraktfritt till ombud vid köp över 500kr - Betala med Klarna - Hämta i butik - Hemleverans 59kr vid köp över 500kr

Frakt & Returer

Hur skickar ni varorna?
Vi skickar dina varor med PostNord eller DHL inom 2 arbetsdagar. Därefter tar det cirka 1-3 dagar för PostNord eller DHL att leverera. Frakten kostar 69kr och vid köp över 500kr är det fri frakt. Ordrar lagda på sen fredag eller helg skickas tidigast på måndagen efter.

Vid köp över 500kr erbjuder vi hemleverans för 59kr. I dom allra flesta fallen är det DHL kvällstid. Bor du på ett post nr som DHL inte kör på så bokas Post Nord istället. 

Du kontaktas av fraktbolaget så att du kan välja datum och tid själv.

 

Alla leveranser är 100% klimatkompenserade.

Hämtar du inte ut ditt paket hos ditt ombud inom 13 dagar så kommer paketet att återvända till oss, vi tar då ut en avgift på 200:- från dig.

Returer / byten

Din ångerrätt gäller i 14 dagar från att du mottagit din leverans och gäller samtliga varor. Returer sker på egen bekostnad förutom om varan skulle vara defekt - då bjuder vi såklart på returkostnaden!

Det är viktigt att varorna du skickar tillbaka eller vill byta är obrutna och oanvända.

Du ansvarar själv för att produkten når oss så skicka spårbart så du och vi kan följa leveransen.

Du kan också returnera eller byta din vara i vår butik kostnadsfritt. Pengarna återbetalas då genom webshopen.

Maila till butiken@hundinspiration.se. Märk mailet med RETUR och invänta instruktioner. 

Vill du istället byta storlek på en vara mailar du till butiken@hundinspiration.se. Märk mailet med BYTE och invänta instruktioner. 

Vi tar inte emot söndertuggade produkter.

Vi har ingen smakgaranti på godisförpackningarna eller foder.

När vi tagit emot din retur så kollar vi så den uppfyller våra krav, dvs varan ska vara oanvänd och hel och därefter återbetalar vi dina pengar.

Vi har rätt att neka en retur om du använt produkten så att den fått slitage eller gått sönder. 

Vi garanterar aldrig att leksaker håller för hundens bett eller kattens klor. Det är viktigt att du själv ansvarar för att din hund eller katt är under uppsikt när den tuggar ben eller leker med leksaker. Ingen leksak håller för evigt så låt inte ditt djur ligga och gnaga på en leksak. Varje individ är unik och har olika styrkor.

LÄMNA ALDRIG din hund ensam hemma med leksaker eller tuggben.

KLÄDER,BÄDDAR OCH NAMNBRICKOR

Skickas direkt till dig från vår leverantör. Har du beställt annat hos oss så kommer de i ett separat paket. Om något är slut så kontaktar vi dig.

Avhämtning i butik

Torrvaror/tillbehör:

Du lägger din order i webbshoppen och betalar i utcheckningen. Inom en arbetsdag får du ett bekräftelsemail från oss och då är du välkommen att hämta dina varor i butiken under våra öppettider.

Du behöver hämta dina varor inom 2 veckor.

Om du inte hämtar ut dina varor så kommer ordern att makuleras och dina pengar återbetalas.

Frysvaror:

Frysvaror måste hämtas inom 7 arbetsdagar, har du inte hämtat dom då så kommer köpet makuleras och pengarna återbetalas.

Viktig information:

Observera att ordrar lagda på lördagar efter 15.00 och söndagar bekräftas först på måndagen när butiken öppnar.

Det händer att lagret inte hinner med och att en produkt hinner sälja slut även fast det står att den finns i lager, vi kontaktar dig snarast om så är fallet. (Ytterst ovanligt men det händer.)

Ibland blir det fel - men det som är bra är att vi finns alltid här för att rätta till eventuella fel, tveka inte att kontakta oss, vi är okomplicerade. Vi vill ha en långsiktig relation med dig så vi försöker lösa det så att alla blir nöjda.  

 /  Teamet på Hundinspo