Frakt 79kr - Fraktfritt vid köp över 600kr - Betala med Klarna

Om butiken

När du kommer till Hundinspiration kan du förvänta dig hög mysfaktor, stort engagemang, noga utvalda produkter och massor av härlig inspiration.

Vi vill underlätta för dig, vi gör helt enkelt allt jobb så att du kan välja och vraka bland hälsosamma produkter. Vi älskar att få hjäpa till så ställ gärna frågor till oss.

Hundar och katter mår som bäst av ren mat, giftfria leksaker, miljövänliga schampon och vi tycker att lokalt är bättre än globalt.

Vi säljer det vi verkligen tror på.

Innan vi tar in en produkt så går vi med kritiska och noggranna ögon igenom hela framställningen av produkten för att se till att det som finns hos oss verkligen går att lita på.

Vi har torrfoder och färskfoder - självklart utan gluten, majs, socker, kemiska konserveringsmedel och färgämnen.

Tuggbenen du hittar hos oss är främst med råvaror och produktion inom EU och dom är närproducerade från Sverige eller Finland. Vi säljer absolut inte något ätbart från Asien, varken godis eller tuggben.

På vår godishylla finner du noga utvalda produkter och flera härliga sorter från Sverige.

Välkommen!

Saga, Alice, Mervi och Louise

Det är vi som jobbar här

Alice

Alice är vår fasta punkt i butiken. Alice är 100% insatt i sortimentet och kan hjälpa dig med både stora och små frågor. Alice är duktig på foderrådgivning och hjälper dig gärna hitta rätt foder till din hund eller katt.

Louise

Louise ansvarar för butiken, inköp, samarbeten, våra sociala kanaler och webshopen. Vill du komma i kontakt med Louise, maila butiken@hundinspiration.se

Öppettider

Vardagar 10-18

Lördagar 11-15

Söndagar stängt

Korsvägen 20

183 38 Täby

08-7584080

2 timmar fri parkering med P-Skiva